K: Töitä ja tautia

Tiistaina ja keskiviikkona jatkoin töissä ompleutarvikeosastolla, jossa nyt olen koko ajan ollut. Siellä tehtävänäni on palvella asiakkaita ja laittaa tavaroita järjestykseen, eli teen samoja töitä kuin vakituisetkin työntekijät.
Asiakaspalvelussa oli alussa hieman opittavaa; asiakas kertoo haluamansa tuotteen tai tuo sen tiskille, ja tuote voi olla oikeastaan melkein ihan mitä tahansa ompelulangasta verhotankoon. Sen jälkeen, jos kyse on tuotteesta jota ostetaan per metri, mittaan sen asiakkaan toiveen mukaan ja merkitsen mitan kuittiin. Sen jälkeen etsin tuotteesta viivakoodin ja hinnan. Joissakin se lukee paketissa, mutta esim vetoketjujen kanssa on tehtävä niin, että menee vetkoketjujen luo ja katsoo sieltä. Kuittiin merkitään ne kaksi asiaa ja vielä se, että mitä materiaalia tuote on. Jo maanantaina tämä kuitenkin luonnistui ihan hyvin, vielä on kuitenkin paljon opittavaa tuotteiden sijoittelusta yms.
Työkaverit on tosi kivoja, ekaa kertaa kuitenkin keskiviikkona alkoi harmittaa etten pysty oikein osallistumaan keskusteluihin, he kun puhuvat kaikki maltaa. Ymmärrys kieltä kohtaan on kuitenkin myös kasvanut huomattavasti, ja välillä jopa tajuan mistä on kyse.

Tänään torstaina heräsin aamulla kovaan päänsärkyyn ja kurkkukipuun joten ilmoitin asiasta työpaikalle ja jäin kotiin lepäilemään. Olo on kuitenkin edelleen kipeä. Toivottavasti se ei johdu homeesta asunnossamme, vaan kylmistä öistä...

-Kerttu

Kommentit

Suositut tekstit