N: Viikonloppu ja toinen työpäivä

Lauantaina nukuttiin pitkään.
Noin kello 5 illalla olimme menossa Vallettaan syömässä ja vähän shoppalemassa.
Sunnuntaina olimme käynyt illalla pitkille lenkille ympäri Safi kaupunkilla, missä me asutaan.

Maanantaina meillä oli toinen työpäivä, se alkoi klo 9. Lähdimme työpaikolle klo 7.50.
Päästetään työpaikalle kahdella bussilla. Safista Valleettalle ja Vallettasta Iklinin.

Aamulla viikattiin Juulin kanssa kangaspalat ja kangaslaatikoita kangas osastolla. Meille näytetti miten kangat leikattaan. Päivällä, tauon jälkeen me itse kokeilimme leikkatta kangas palat. Kirjoittelimme ylös mitä kangaita oli leikattu, esimerkiksi: angora, puuvilla. Laitoimme ylös vielä kuinka paljon sitä on käytetty, yleensä 1.40 m.
Näin työpäivää loppui klo 15.

Työpäivän jälkein käytiin postissa ostaa uusi bussikortti ja sitten keyriin ruokakaupassa, joka on meidän asunton vieressä.

Kommentit

  1. Hei! Kankaistahan ne mutoluomuksetkin tehdään. On kudoksia, neuleita, kuitukankaita,,, ja lisätarvikkeita vaikka millaista :). Onkin nyt hyvä ymmärtää muotituotteiden alku ja pohtia hieman hinta-laatusuhdetta itsetehdylle ja Fast Fashion -tuotteelle. Erityisesti kehottaisin tutkimaan ja tunnustelemaan luonnonmateriaaleja, es. villaa ja silkkejä sekä sitä, millaisia sekoitteita on olemassa ja miltä ne tuntuvat. Samoin vuorikankaita kannattaa tutkia raaka-aineiltaan. Mikä on edullisinta ja kalleinta, ja mitä raaka-ainetta ovat ja millaisia ominaisuuksia niillä on. Nykyään Fast Fashion -muotituotteissa ei ole kuin polyester-vuoria koska se on edullisinta. Olette tavallaan Slow Fashion -ajattelun äärellä nyt. Voitte myös seurata millaisia kankaita ihmiset ostavat ja mitä niistä tekevät ja millaista on asiakaskunta. Voitte toki suositella kankaista sopivia värejä asiakkaille, siinähän sitä asiakaslähtöistä stailaamista tulisi ja jos saisitte tehdä esillepanoja, esim. sovitusnukeille tai ikkunoihin, olisi sekin asia kunnossa. Miettikää noita näyttöasioita rauhassa ja avartakaa katsantokantaanne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietittiinkin juuri tuota, että voitaisiin esimerkiksi muotoilla mekkoja tms, kuten hekin ovat kaupassa tehneet. Siinä tulisi juurikin toi esillepano sitten kanssa :) Eiköhän tämä tästä!

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit