J: Osastojen vaihto

Vaihdoimme Kertun kanssa paikkoja sillä Kerttu ei halunut enää olla yksin haberdasheryssä. Teimme siis päätöksen, että Nastja ja minä vuorottelemme loppuajan sen ja kangaspuolen välillä. Eli minä olin viime viikon ja vielä tämän seuraavan viikon siellä ja Nastja on loput kolme viikkoa. Haberdasheryssä työnpuutteessa laitetaan nauhakeriä uudelleen ja paremmin, sekä niiden järjestyksen voi siistiä.

Maanatai aamulla sain tehtävän laittaa yhden nauha hyllyn uudelleen värien mukaan. Siinä meni aikaa taukoon asti ja tauon jälkeen sain tehtäväksi täyttää yhtä ompelulankahyllyä. Eli on erilaisia ompelulankahyllyjä, eri merkin joita täytellään aina välillä. Langan oikea paikka etsitään yleensä numeron perusteella, mutta jos numero puuttuu niin voi myös sävyn perusteella etsiä oikean paikan.


Ennen



                                                     
                                                                          Jälkeen





Tiistaina aamulla sain tehtäväksi vaihtaa haberdasheryssä järjestystä, ohjeiden mukaan. Sain taukoon mennessä homman vauhtiin sekä umpikujaan. Kaupan tilat ovat todella tietyn kokoiset ja joskus tavaroita on enemmän kuin on tilaa. Annoin jutun rauhoittua tauon ajan ja tauolta palattuani Agnes, työnantajamme oli antanut toiselle työntekijälle tarkemmat ohjeet ja hän auttoi minua saamaan tavarat mahtumaan uusille paikoille.

Keskiviikko aamu oli samanlainen, kuin muut, laittelin lankakeriä uudelleen. Palvelin myös kahta asiakasta oikean ompelulangan löytämisessä. Asiakaspalvelua on hieman vaikea tehdä siellä, koska ei tiedä missä mikäkin tuote on, eikä työntekijöillä ole aikaa esitellä sitä. Mutta kyllä sitä pientä asiakaspalvelua tulee niin haberdasheryssä kuin kangaspuolellakin.

Torstaina sain yhdeksi tehtäväksi viikata paikkakankaita ja pakata ne pieniin pusseihin siististi. Minulle myös näytettiin kuinka he laittavat nappeja esille ja sain tehdä pienen ns. nappiesillepanon.





Perjantai aamulla sain tehtävän Nastjan kanssa siistiä yhden laatikon. Loppupäivästä Nastja meni takaisin kangasosastolle ja minä sain laitella ompelulankahyllyjä. 

Ennen



                                                                              Jälkeen


- Juuli

Kommentit

  1. Hyviä hommia, nimittäin värisilmää saa käyttää ja tarkkuutta tarvitaan sekä soveltamiskykyä. Eli olet saanut olla asiakaspalvelussa sekä tehdä esillepanoja.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit